Hasar Tespit Ekibimiz Deprem Bölgesinde Çalışmalara Başladı

  Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremin ardından afet bölgesine ayni yardım gönderen, sağlık personeliyle tıbbi hizmet veren Üniversitemiz, yaraların bir an önce sarılması için teknik imkanları ve ihtiyaç duyulan alanlardaki uzman personeli ile deprem bölgesinde yapılan çalışmalara katkı sağlamaya devam ediyor.

  Bu çerçevede deprem bölgesinde (Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep, Hatay, Adana, Şanlıurfa, Malatya,  Diyarbakır,  Osmaniye,  Kilis  )  hasar  tespit  çalışmalarına katılmak  üzere görevlendirilen Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Elemanları Prof. Dr. İlhami Demir,  Prof. Dr. Orhan Doğan, Prof. Dr. İlker Kalkan, Doç. Dr. Özer  Sevim, Dr. Öğr. Üyesi Saruhan Kartal ve Arş. Gör. Orhan Gazi Odacıoğlu’ndan oluşan ekibi bölgeye ulaştı ve çalışmalara başladı.

  Hasar tespit ekibine çalışmalarında başarılar dileyen Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, bölgedeki personelimizle sürekli olarak koordinasyon halinde olduklarını, ihtiyaçlar giderilene kadar gerek malzeme ve ekipman gerekse personel olarak afet bölgesine yardım takviyelerine devam edeceklerini belirtti.